ANTALYA / ALANYA - Hacıkadiroğlu Ortaokulu

Hacıkadiroğlu Ortaokulu

Adres
Hacıkadiroğlu İlköğretim Okulu Hacıkadiroğlu Cd. 54Sk. Oba Mahallesi No15 ALANYA/ANTALYA
Vizyon
Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak; Aynı zamanda becerilerini ve zihinsel çalışmalarını birleştirerek çok yönlü gelişmelerini sağlamak; Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, anayasaya ve demokrasi ilkelerine, insan ve çocuk haklarına saygılı, haklarını kullanabilen, sorumluluk yüklenebilme bilincini kazanmış bireyler yetiştirmek. Vede kaynakları verimli ve etkili kullanarak eğitim öğretimde kalite ve verimi arttırmak.
Misyon
Bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
Alanya Çevre Yolu yada Sahil Yolu üzerinden, Oba Mahallesi merkezine dönüş ile.
Oba Mahallesi/ ALANYA
Alanya ilçe merkezine 3 km.