T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / ALANYA - Hacıkadiroğlu Ortaokulu

ALANYASPORUM OKULUMDA PROJESİ Kapsamında Etkinlik Yaptık

Okulumuzda gerçekleştirilen törene Kaymakam Ürkmezer, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanyaspor kulüp yöneticileri, Alanyaspor’lu futbolcular ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende okul müdürü Mustafa Adıbelli ve ilçe milli eğitim müdürü Yusuf Yılmaz tarafından açılış konuşmaları yapıldı. Konuşmaların ardından söz alan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ‘’ Daha önce okullarımızda uyguladığımız Alanyasporum Okulumda projesini tekrardan başlattık. Bugün bu okulumuza Alanya’nın markası ve gururu olan Alanyaspor yönetimi ve futbolcularımızla birlikte geldik. Öğrencilerimiz Alanyasporun gelecekleridir. Şehrimizin takımını hep birlikte destekleyecekler. Öğrencilerimizi maçlarımızda misafir edeceğiz. Bizlere desteğini esirgemeyen Kaymakamımıza ve milli eğitim müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Törende konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer ise ‘’ Bizim amacımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın spor, sanat ve kültürel faaliyetlerde en ön sırada yer almalarını sağlamak. Çocuklarımızın sporla ilgilenirken şehrimizin en önemli markası olan Alanyasporumuzu sahiplenmeleri çok önemli. Bu proje ile de bunu amaçlıyoruz. Herkesin gönlünden geçen ne olursa olsun Alanyaspor’a destek vermelerini bekliyoruz. Bugün Alanyaspor Okulumda Projesinin açılışını gerçekleştirdiğimiz Hacıkadiroğlu ortaokulunda öğrencilerimizin Alanyaspor’u coşkuyla karşılamaları bizleri çok mutlu etti. Süper ligin Beyefendisi unvanını hak edecek şekilde davranarak öğrencilerimizle bir araya gelen Alanyaspor futbolcularımıza ve Alanyaspor yönetimine teşekkür ediyorum. Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Açılış programının ardından Alanyasporlu futbolcular öğrencilerin Alanyaspor formalarını ve ürünlerini imzalayarak onlarla keyifli vakit geçirdiler.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.12.2023 - Güncelleme: 14.12.2023 20:22 - Görüntülenme: 168
  Beğen | 0  kişi beğendi